simple, but not easy

SCM365

I originally wrote this article for my work newsletter.  I wanted to share this story in this blog because I believe there are many lessons from my weight loss journey that you can used in managing any organization.

In case you haven’t noticed, I have lost over 40 lbs. Picture 40 sticks of butter…that is what I was carrying on my body. Not necessarily a healthy sounding image, is it? I would like to thank all who noticed for your positive comments and your encouragement. It has helped me remain loyal and consistent to this new lifestyle.

One of the most common questions I get is, ’How did you do it?

The simple answer is: eat less, eat better and exercise.  Everybody has heard this ‘secret’ of weight loss…it’s simple but not easy. For myself, I have always struggled with my weight. My weight has gone up and down many times…

View original post 731 more words

Advertisements

start again

sudah lama sekali ingin nulis sesuatu di blog yang udah lumutan ini. masuknya aja harus ngubek-ngubek email cari usernamenya. maklumlah udah setahun lebih. tapi malam ini gue bertekad harus nulis sesuatu di blog ini. 

sebenernya tadi ada yang mau gw tulis deh sumpah beneran. tapi lupa gue catet. pas baru mau nulis tiba tiba meythia annisha datang bersama ami jalil. mereka adalah penggila korea sejati. sampe-sampe gw ketularan juga gitu. muehehehe.

jadi icha (panggilannya meythia annisha) ini temen dari sekolah smp kenalnya malah dari sd. tapi kenal akrab banget waktu sma. kalo ami dari smp juga, akrabnya adalah karena ada misi-misi penting ajah yang terlalu memalukan untuk diceritakan disini. 😀 

setelah satu dua cengkrama akhirnya keinginian buat posting yg gak tau mau posting apa juga sebenernya malah jadi kealihin sama update-update skype. segala vid call dulu. udah kelar akhirnya sekarang baru marilah kita tulis.

udah tulis sih dari tadi juga. cuma apalah gak penting itu semua buat diinformasikan buat yang masuk blog ini. keinginan membuat kata-kata yang bagus tidak sejalan dengan kemampuan membuatnya. ibaratnya nafsu besar tenaga kurang. hiks hiks.

yasudah lah nulis segini juga udah alhamdulillah banget sih.